***

Почуй же мене моя рідна,
кохаю тебе без залишку.
I зоріi що ночі фарбують,
даруючи мрії з бажаннями.

Сховали серця від той болі,
світло віддавши у світ.
Та ми що в обіймах, разом,
знову дивилися увись.

І в небі нічному побачивши,
зірку, що падає ниць.
Удвох ми мовчали, знаючи,
що мрії нашi збулися.


Рецензии