Нехай буде весело

Нехай буде весело, дружньо і мирно,
Спокійно у домі твоїм!
А ти будь кохана, бажана і вірна,
Усмішлива всюди і всім!

Привітная, щира, відвертая, чесна,
Здорова і сильна, стійка.
Завжди бескорисная і інтересна,
А доля хай буде легка!

Нехай біль і смуток тебе обминають,
Хай рівними будуть шляхи.
Хай люди тобі, лиш, хороше бажають,
Господь хай прощає гріхи!

Бажаю везіння, лиш, вдачі і квітів.
Достатку і друзів, краси...
Життя хай дарує лиш радісні миті,
Як зірка, від щастя, світи!

               







 


Рецензии