Лиши осiнь

Осінь золотава,
 прийшла до нас ласкаво...
Світить теплими промінцями,
 Дає наснаги прохолодними
            днями.
Навкруги все таке кольорове...
 Затишно серцю й
     так пречудово
   усе
 у душі...

Спогад і ти, на згадку
          про себе, - ЛИШИ.


Рецензии