По-клавiшах-терцiю

Ну і геть усю дурну комерцію.
Краще заграю по струнах
 романс, чи по клавішах - терцію.
На оборотах чеків й платіжних доручень
Напишу свої твори маленькі й беззвучні.
Щиро дякую Вам вчителі мої й учні...


Рецензии