МУZA

молись несамовито непотрібним стінам
втискай в підлогу зморені коліна
втискай у стелю грішні сірі очі
чекай слова пророчі від німої ночі

країни не існує і людей напевно
у жовтій і токсичній тиші – темно
завіса впала вже давно, бач - я невдаха
мені залишилось лиш дочекатись ката

за ґвалт кохання й геноцид скрижалей
мене давно вже осудили не вдаючись до деталей
на площі натовп й споконвічний брак видовищ
адреналінна абстиненція, й вперед – до тілосховищ

молись коханню моя мила Музо
у тобі є щось запозичене від блюзу
коханка моїх пальців, що сплітають вірші
не кращі від усіх та разом з тим не гірші

нікого не залишилось крім тебе
страшенна пустка - всі втікли від себе
молись за мене моя ніжна Музо
у тобі є щось запозичене від блюзу


Рецензии