Дивне

                ...Трояндовому ...Олівцю присвячується

У нас за вікном осінь.
Дивно нагадує лист
Безмежного неба просінь,
де палко пульсує твій хист.

Сьогодні вдень було сонце.
Хижо вдивляюся в ніч,
а зорі несуть у віконце
дивну й непізнану річ.

У нас за вікном хмари.
Хмари з вугілля й вина.
Старанно вивчаю кургани,
в яких нас з тобою нема.

У нас за вікном паводь.
У тебе на грудях - гладь.
Десь в річці кружляє заводь -
дивних чуттів кладь.

У нас за вікном...


Рецензии