***

В моїх очах- волошки літа
Надумали сьогодні зацвісти...
Було ж комусь потрібно в цьому світі,
Щоб по моїм шляху - пройти.
Не треба слів... й так все зрозуміло:
На цій землі немає "нас"
Лиш в погляді - прозріння запізніле,
Яким бездарним лікарем є час! 


Рецензии