Спроба молитви

Сходять армади з неба
 Битися в бої за вічність…
 Мені того, Боже, не треба –
 Дай мені дійсність.

 Дай мені, Боже, здатність
 Бачити все, як є.
 Щоб серед скарбів і мотлохів
 Я відшукала своє.

 Дай мені, Боже, талан
 Зерно від полови ділити
 І за своїми законами
 Навчи мене, Боже, жити.

 Що за слова до Бога?
 Строфами папір міряю…
 Що за молитва в чорта?
 Я ж в них обох… Не вірую?

 01.09.2013 р.


Рецензии