1-на на все життя

На столі - філіжанка кави,
Щоб напитись до забуття.
Я твоя коліжанка, коханий.
Єдина на все життя.

Душі загоїлись рани,
Знову є віра в любов,
Тільки на серці шрами
Не заживають. Їй-бо,

Вони, як старі свілини,
Засіки для пам*яті.
Як знати минуле припиниш,
Потонеш у сум*ятті,-

Вони про усе нагадають.
І щоб себе вберегти,
Всі від любові втікають,
Щоб знову до неї прийти.
29.10.13р.


Рецензии