Опл днена сьогодн шньою н ччу муза

Я люблю тебе... Сьогодні як ніколи...Відчуваючи твоє тепло, дихаючи з тобою дих в дих, хочу бути завжди поруч...Завжди- така маленька частка всесвіту, толіка часу, яка стає неважливою зараз... Питання "чому?" таке стандартне, таке мізерне і незаслуговуюче уваги в потоках наших почуттів... я незможу на нього відповісти... інакше бути не може.
Я так люблю торкатися твоїх пальців, цілувати тевої очі і засипати в твоїх обіймах... Я так багато себе віддала, подарувала тобі і стала зовсім іншою (невпізнаю себе і це мкні подобається)... Готова викладати себе до останку...
Настав той час коли фізичний аспкт наших відносин став менш важливим для мене, і це також добре... Я відчуваю найбільший оргазм з тобою навіть без сексу... Бери мене повністю, бо я того хочу...


Рецензии