Озерний край

У сині плеса небо проплива,
Кудлаті хмари інде пробігли…
Рибальський човен хвилі розсіка,
У димці зачаїлись береги.

Блакитна мить ранкової пори.
Дугою райдуга розкинула місток.
В траві виблискують намистинки роси
І пролітає павутинь ниток.

Зайнявся вітер, гнеться очерет.
Татарське зілля, як волосся Мавки…
У озері побачиш свій портрет,
А як звезе, то й, може хвіст русалки…


Рецензии