Щирий Украiнець!

Присвячується Політику, Єфремову!

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ!

Слава Ружою про Єфремова іде!
Де? В Україні Люди! У нас Є!
Коли говорить дивовижная Людина,
Щиро, Люди! Вірте! Дуже Щиро!

Коли Історія що Пісня кличе,
Коли Душа - що Журавлі курличуть!
Розум Розумом що Сонцем Сяє,
А голос щиро мову промовляє!

Думки вирують мов білі Стяги,
Додаймо й ми сюди Звитяги!
Лице! Усього Лице! Лице Країни,
Лишень до Вас звертаюсь, Україно!

Слово важіль! Слово і Єфремов!
Знаймо! Впізнаваймо де ми.
Приклад се із прикладів. Се -
                Винниченко!
Україно! В Україні думаймо гарненько!


Рецензии
Откровенно Люди я Вам расскажу,
Ефремов - откровенный Украинец!
На примере слов Народу покажу,
Принесёт Ефремов всем Счастливый
Иний!

Леся Танюк   04.11.2013 13:31     Заявить о нарушении