РиргIахъу рурси

Уршили рурси риргIахъу,
Цунеке их маррурахъу.
Койзе ругьубил гъяйзе.
ЛеракIиле их рисахъу.

ДурхIя дунъялике улкIан,
Дудеш аголе кулъан.
Хуги вягъибхIале укIар,
Дияра дудеш кьарикIан.


Рецензии