Авы? Авы? Авы?

      И
   город
  вознёсся
 небо скребя,
    как
    горы
 вершинами.
      А
    горы
 не горды-
     они
 величавы!
     Они
  величие
     Его
   славы!
     Авы?
     Авы?
     Авы?


Рецензии