Лучеськ

Такі часи пригадують донині.
Коли величний справжній княжий двір
Гніздився гордо на моїй Волині.
І панував у всій країні мир.

А Лучеськ, що підріс на річці Стир
Рівнявся Києву Святому по пошані.
Не заглядав іще до нас Батий – батир
І жили собі вільно полісяни.


Рецензии