Любартiв замок

Ймення рублене не в жарт,
А в зубчастих мурах, вежах.
Володує князь Любарт
В галицько-волинських межах.

І над Стиром із цеглин,
Що з яєчного жовтка.
Народився міцний тин –
Боронитись ворога.

Чи насправді вороги
Не здолали тих мурів.
Промовчатимуть віки
І в істориків архів.


Рецензии