Родной дом

         
Коли про рідний дім ти казала
Я не чула ласки тих слів.
Коли на ніч пісні ти співала
Відчувала шелест тих нив,
Відчувала ту тугу за домом,
За матір'ю рідною сум.
І казала собі: Вже скоро
я розвію хмари тих дум.
Ти пройдешся босоніж по полю
І згадаєш усе що було,
Відчуєш те щастя ту волю
Так, як було це давно.
А потім сум, прощання і сльози
Лише гріє думка про те:
Що коли повернешся ти знову
Все навкруги розцвіте!


Рецензии