Ми з тобою, кохана, мов д ти

Ми з тобою,кохана,мов діти,
Щиро вірим у наше майбутнє
Ми дрібничці готові радіти
І зробити його незабутнім.

Ми готові прожити у парі
Розділити життя на частини.
Щоб пізнати з тобою ті чари:
Перше слово своєї дитини.

Щоб побачити,як вона ходить
Ці дитячі,невпевнені кроки
А ти часом би бігли мов води
Наші разом прожиті вже роки.

Ми тихенько би вдвох посивіли
Під будинком сиділи би зрання,
Говорили б напевне й тремтіли
Через сильне й шалене кохання.


Рецензии