Не зустрiнь я тебе

Не зустрінь я тебе -
З серця цвіт би опав.
Як без нас із небес
Зорі падали в став.
Місяць же зорегляд
Підсвітить нам хотів
Заганяв їх назад,
Суплячись із-під брів.
А зірки пустували,
Збіглись у твої очі.
В тім то й щастя,
          що мали
Ми в житті
       диво-ночі.
Не зустрінь я тебе..,
Що б змінилось
          в житті?
Без Земних би чудес
Скніла у самоті...

16.09.1981


Рецензии
Дуже зворушливо. Отримав насолоду від прочитаного. З повагою, ГРАД.

Дмитрий Град   14.12.2013 21:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.