Диги дихьаб, мадихьаб

Диги дихьаб, мадихьаб
Диги гIямрулис дихьаб
Хьунул агорил диги
Къадарайке мадихьаб.

Диги диги укIуле.
ХIу нам дахъол дигахъис.
ХIу нам мякьла ругьале...
Зубре мусре дисахъис.

Цалис ца дигахъуле.
ГIямру ардукьаб нушия.
Цалзакан ца хIулдукIуле.
БиркIахIагъа дуния!


Рецензии