Аннi Герман! Генерал ШЕрман!

             СОНЕТ
Присвячується Політику, Анні Герман!

Упевненість й краса на диво,
Усе співає в Шум Ігриво!
Спрямовано й розвинуто завжди,
Дивімося, й радіймо усі ми.

Українство, і перфектна мова,
Лунає терпко знову й знову!
Умиротворення - Генерал ШЕрман,
Ви з дивовиж, і веж дзвінкеє ТЕрно!

Анна Герман - неприхована блакить,
Інтелігентність, що закликає жить.
Розумність із розумности давненних
                Криж!

Бачили? Ще придивіться! Немає гри,
Мов зірки, о підіймаймо очі ми...
Угледівши окрилену, червону дивовиж! 


Рецензии
І мова ВАША справжня, й Ви Самі,
Що найдорожче є у України!
Ви найпрекраснійшее Диво у країні,
Як вас не бачу, я рахую Дні!

З повагою до Анни Герман!

Леся Танюк   29.10.2013 16:25     Заявить о нарушении