казочка укр

ніби то казка скінчилась,
де повбивали всіх наших.
зостались лише божевільні,
зостались тільки калічені.
я залишився — каліч, —
талановиту молодь
навчаю, роблю егоїстами,
хоча не вживаю слово це.
кажу їм, ви — особистості,
кожен із вас — неповторність!
та відлічить божевільні
не вміють одне від іншого...
навіть читав їм Біблію:
шануйте собі подібних,
любіть їх, та будьте поряд,
не залишайте самотніми.
на хвилі натхнення кажу їм:
подібні ми Богу справжньому!
ми, як творці незалежні,
еліта, зразок для нації...
у творчості наш гедонізм,
у творчості богоподібність,
у творчості наше життя.
єднаємося у творчості!
вони й не залишають:
дівчата — дівчат, хлопці — парубків.
змагаються у любов,
хто швидше кому сподобався...
та щоб стати геть незалежними
йдуть у полон до Бахуса
йдуть у полон до Морфія
йдуть у полон до будь кого.
хоч янкі, а хоч маланці
зробили із нас хелоуін,
один нескінченний хелоуін
святкуйте на повну, зомбі!
ніби то казка скінчилась,
де повбивали всіх наших.
зостались лише божевільні,
зостались тільки калічені.


Рецензии
Грусная песня, горькая правда. Желаю нам всем мира и благоразумия.

Людмила Петровна Денисова   08.08.2014 14:44     Заявить о нарушении
Спасибо, Людмила!
Добра всем нам)

Константин Куликовъ   08.08.2014 21:03   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.