ветер

Єдине що я маю - вітер:
холодний подих, неосяжний дух,
і ще, як кажуть, ніде правди діти,
я маю жар своїх гарячих рук.

Єдине що я маю вітер,
Цей вітер в серці, у кишені, в голові,
І як би не хотів я це змінити
Та він чомусь не кориться мені.

А що той вітер? Вітер не зловити!
Не зміряти, не спити, не знайти.
У вітру нема серця - не розбити.
А коли сильна буря - не пройти.

Холодний вітер прониза до нитки
Немає в нього ні початку ні кінця,
він може легко дерево зломити
він розбиває мрії і серця.

Та чи можливо вітер приручити?
Як можна заспокоїти його?
Для цього треба лиш хотіть зловити!
Лише Бажання вдосталь сильного твого.


Рецензии