стих
Чого завжди тебе чекаю?
Чому щораз тебе тревожу?
Мабуть тому що я кохаю.
Але сказать про це не можу,
Бо сам не знаю що чекаю.
Як діять? Що робить я мушу?
Щоб зрозуміла, що сказати?
Чому терзаю власну душу?
Які слова можу дібрати?
А може відступити мушу?
Бо що я можу тобі дати?
Про що ти думаєш і мрієш?
Не розумію і не знаю.
А ти не кажеш, що тут вдієш?
Лиш своє серце розриваю.
Та ти не можеш, бо не виріш.
Тому я просто відпускаю.
Свидетельство о публикации №113102803237