стих

Коли наступає весна на землі?
Ви можете точно сказати мені?
Як дата підійде у календарі?
Чи може як сніг зійде із землі?
Або по струмках попливуть кораблі?
Чи може на річці коли скресне крига?
А може як просто настане відлига?
Чи може як промінь загляне в віконце?
Чи в спину коли припікає вже сонце?
Коли наступає пора та ясна?
Коли ж свій початок знаходить весна?
Цю відповідь знають малі лише діти:
Тоді пора весну під боком глядіти
Коли ти встаєш в новий день на зорі,
А в небі щасливо кричать журавлі!


Рецензии