стих
Чому тріпочеться душа?
Чом сяють очі твої чисті?
Чом подих душу залиша?
Які думки тєрзають душу?
В серденьку що за почутя?
Я обійняти тебе мушу,
Та як не знаю допуття.
Скажи як маю тебе втішить,
Чи маю право підійти?
Не буду з горя носа вішать,
А буду я до цілі йти.
Чи може варто відступити,
Тебе не мучить і не злить,
Усе забути і простити,
Тебе на волю відпустить.
Не знаю що я тут удію!
Я просто пута розв'жу,
За вітром всі думки розвію,
І тобі вибір залишу.
Свидетельство о публикации №113102803228