Ти був мо м

Ти був моїм
Лише на мить.
А став чужим -
Рана кровить.

Ти був моїм
На один вечір,
А став чужим -
Розпач гне плечі.

Ти був моїм
Увесь, до денця.
А став чужим -
Внутрі щось рветься.

Ти був моїм -
Те місяць бачив.
А став чужим
І серце плаче.

Ти був моїм,
Це свідчить море.
А став чужим
Й погасли зорі.

Ти був моїм -
Ще теплі груди.
А став чужим...
Та сліз не буде.,
Бо ти ж мені
І не судився.
Чи ж був моїм?
Мабуть, наснився.


Рецензии