Дия диги кьабулдара

Аргъ дягIбугьубил гъяйзе,
Гонай берхIи дигахъу.
Дия мехIур уркIилис.
ЦархIил рурси хIайгахъу.

Закикан булхъан тIурши
Варе ну дигахъаба.
Майгахъи цархIил урши
Диги кьабулдараба.

Мургье хIайгиб, арц хIайгиб.
Хабала давла хIайгиб.
Дия калъунил гIямру
ХIачу варх деркIес дигиб.


Рецензии