Smoking kills

                "Куріння вбиває"
                МОЗ України попереджає






кажуть, куріння вбиває.
то все до чорта.
а той, хто щотридцятьсекунд вмирає,
то не від куріння, то інше на "к".
то коли на чужому весіллі,
чи в чужому халаті на тілі
у чужому порожньому місті..
і тобі не вистачає там місця.
і небо тисне на мозок, вимагаючи страху,
і сіль проступає вже аж на зап"ястях
коли сам собі вимикаєш кисень,
коли мовчиш, але хочеш вити,
тоді вбиває тебе не куріння,
тоді й хотів би, але - не вбити.

а так - нікому не винен, квити.


Рецензии