Були, а стали

Були молодими,
То спали до ранку,
А стали старими,
То ждемо світанку.

Були молодими
Майбутнє манило,
А стали старими
Прожите нам миле.

Були молодими
Любили й кохали,
А стали старими,
То неміч дістали.

Були молодими,
У праці горіли,
А стали старими
На пенсію сіли.

Були молодими
Із часом дружили,
А стали старими
З ним горщик розбили.

Були молодими,
На жаль більш не будем,
А станем старими
І зникнем в нікуди.
27.10.13.


Рецензии