Позавчора дитинство було!

Позавчора дитинство було!
На велике були тодi годнi!
Пiдгородньою звалось село,
Новопавлiвка стала
сьогоднi!

Навiть рiчка Солона була
Набагато воднiша и ширша,
Бiля неi Яцурка жила-
От бабуся!-Не менше,не
бiльше!

А Дiбровиха-та на горi,
Щоб долiзти на кручу-е
сила!
Ми,як в рiчцi,купались
в добрi,
нас,онукiв,там дуже
любили!

I були усi страви нам
звичнi,
Бо були ж дуже раннi
роки!
Здоровеннi вареники з
вишнями-
Ще побiльш,нiж моi
кулаки!

Те дитинство було бiля
рiчки,
Там зосталось воно
назавжди!
I життя тихо котиться
бричка,
По Солонiй-не прiснiй
водi...


Рецензии