Останнie добре дiло...
Чіпсів дав на дорогу,
Сказав, що це подар
унок. Подякуй Богу,
це час не для скрипки,
час для гучної сурми -
жінки як покритки,
чоловікИ як дурні.
час - доїсти чіпси,
допити свою колу,
бо Апокаліпсис
випущено на волю.
Свидетельство о публикации №113102606900