Дитя

Дитя росло собі й росло,
А в п’ятдесят уже хамло,
Хоча дитя і богомільне
Від грубощів воно не вільне.

І все ось це із за грошви,
Бо не дали й пішло на ви,
Та жити далі так не гоже,
Тож врозуми його, мій Боже.
26.10.13.


Рецензии