Молитва

Тобі вклоняюся, мій Боже,
Животворящий Царю мій!
Прости мені гріхи, Ти можеш,
Любов*ю, ласкою зігрій!

Прийми, прошу, молитву щиру.
Мій милосердний, поможи!
Утіш! Зніми мій смуток, сірий,
Від всіх недугів збережи!

Дай щастя всій моїй родині!
Дай долі дітям дорогим!
Дай збагатіти Україні
І дай прозріть усім сліпим!

Розплющ їм очі, хай відчують,
Святий твій дух, з висот небес...
Нехай нове життя будують,
Побожно, хай несуть свій хрест!


Рецензии