Випадковост не випадков

Мені б ще тоді
повернутися до під їзду
зняти ще мокрі шкарпетки
та пожмакані джинси
повернути до ранку
твоє привітання
й не відповідати на
твої безперервні питання
відключити будильника
та додивитися передачу
що за бісовим календарем
передрекала невдачу
допити ту каву
що було іще можна
купити мартіні
на заощаджені гроші
та запросити до ліжка
товстого кота
щоб допоміг побороти
шматок пирога
але щось не пустило мене
до дивану і я вийшла на двір
до того ресторану
де мене ти чекав
й накурив до дурману...

Не до всіх випадковостей
ми готові
і не всі вони потім стають кольорові.


Рецензии