Птах

Весна, синє небо, весь простір широкий,
І я серед вітру стою,
Розкинувши руки, як птах одинокий,
Так, ніби я зараз злечу.

А час, зупинившись, лежить під ногами,
Скоривсь, відчайдушно мовчить,
Бо знає: зникає усе тут з роками –
Лишається істини мить.

Вона відкриває минуле й майбутнє,
Незмінна і вічна жага...
Ось я молодий, безтурботно-могутній,
Кордонів навколо нема.

Так дихати вільно! Так солодко жити,
Цей вітер тримати в руках!
Радіти, бажати, чекати, любити,
Злітати до сонця, як птах. 
25.10.13


Рецензии