С рники

Відгоріли…
Тепер просто спалені сірники
Нам не бути більше під одним дахом
Великої сірникової коробки
Просто попел замість тіла

Просто розлітаємось
за вітром
Твої риси від нині стали туманом
Не треба тягнутися до омани
Усе уже перебуло
Прийде момент і затягнуться рани
Залиш ще час щоб загуло
Почуй мене
я вже злетіла за вітром
тихо у вікно…


Рецензии