Якау перасяляецца у Егiпет

                "І сказаў Бог Ізраілю ва ўяве начной:
                Якаве! Якаве! Ён сказаў: вось я.
                Бог сказаў: Я Бог,Бог бацькі твайго;
                ня бойся ісьці ў Егіпет, бо там павяду
                ад цябе народ вялікі;
                Я пайду з табою ў Егіпет, я і вывяду
                цябе назад; Язэп сваёю рукою закрые вочы твае"
                Быцьцё 46:2-4


 Каб  зарадзіліся  жыдоўскія  плямёны --
 Саюз Яфрэма і Манасіі імёны --
 Ў Егіпет Якава і пасылае Бог,
 Сыны Язэпа каб былі ім бласлаўлёны!


Рецензии