Чи розпорошимось по свiту, чи згинемо у цiй землi

Не маєш право мати націю -
Отримаєш клеймо фашиста!
Не можеш дурню сказати: "Дурень!" -
Відразу станеш расистом!
Маєш право мовчки робити -
Чорну, чи "білу" роботу.
І жодні твої проблЄми
Не варті чиєїсь турботи...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.