Са моажа гуйре

Са моажа гуйре, са ноажа гуйре.
Цо корага дошув кховдаду.
Мазалг мо тайжа. Овсара гуйре.
Ший ногlа-бlаргаш беркате ду.

Берий ага михага теркийта.
lажагlа ювргlа тосс цо лаьтта.
Гуйре сабар! Бурчолгаш хахкийта.
Хьоца са дега тlа сатем латт.

Гlермане, 23. Тов бетта 2013 шу


Рецензии