Радiсна новина

Новиною село розцвiло,
Стало видно його навiть Богу,
А  радiти було ж бо чого,
То ж радiли всi,навiть-дороги!

Стало жвавiше там, на горi-
В чепурнiй моiй Пiдгороднi-
Знов купаеться в тихiм добрi,
Не таке повсякдення сьогоднi!

Знову церква там-в маслозаводi,
Як ранiше,та церква вже править!
Дуже церква потрiбна народу-
Щоб було де i Бога прославить!


Рецензии