О! н..

О!(н)...ВЕлли-ННе-ЛЕПен
и_ - вВЕлло/жЖиВУЧ..!
осСАДочнымм..,вВъЕвшимся  ГРИмом
..ННе  ЧУж(д)..и нне_ПАдок ,
          ТТ(а)ПОрен..-"ппод кЛЮЧ"
-ддЛЯ  ВАСсс !..
ППроЖиВАющих....мМИмо


/калли-формик 2-26/


Рецензии