Голуби

Воркують  голуби
Не дивлячись на осінь,
Й мені ось так якби
Любитися і досі.

Та я не маю з ким,
Живу у самотині,
Втекли усі за тим,
Щоби страждав я нині.

Воркують голуби,
У них своя є зграя,
Й мені ось так якби
Не доля моя злая.

Розбіглись хто куди,
Залишили самого
В пустелі й без води,
Мов грішника крутого.

Літають голуби
Куди їм захотілось,
Й мені ось так якби
На місці не сиділось.

Я теж би політав,
Та сил уже не маю,
Старим я дуже став
І в самоті страждаю.
24.10.13.


Рецензии