***

Я так губами торкнутись
Хочу твого чела.
На шії в замок зімкнути
Два лебединих крила.
Промінням очей освітити
Ніч, що народжує день.
В твоїм саду солов"їти
Найкращих в світі пісень.
Я хочу бути криницею,
З якої ти б пив щодня.
З дитячої казки Жар-птицею,
Що всім щасливим - рідня!
Хочу твоєю стежиною
Бути - без тернів і ям.
Словами любові ожинними
Серцю схолонуть не дам.

5.08.1981


Рецензии