Не турбуй...

Не турбуй мене, більше, не треба!
Що було, те давно відгуло.
Жінка є, є коханка у тебе -
Тож, тримайся, когось, одного!

Бо загубиш і теє, що маєш
І зостанешся, раптом, один.
А самому не легко - ти знаєш,
Бо ніхто не подасть і води!

І на старість, у хаті холодній,
Не знайдеш кому й слово сказать.
Без любові, без ласки, голодний...
Тож, тримайся сім*ї, твою мать!


Рецензии