Не сумуй, коли долi нема

Не сумуй, коли долі немає.
Як родина далеко - не плач!
Є Господь! Він тебе зігріває -
За життя на цім світі, віддяч!

Упади перед образом чистим,
Проспівай від душі - " Отче наш... "
Віджене гнів і злість, всіх нечистих -
Стане легко і радісно, аж!

Помолися за неньку - Вкраїну,
За діток - їм на щастя й добро!
Щоби влада пеклась за людину,
Щоби, в світі, брехні не було!

Не сумуй, коли долі немає -
Єї, свято, Спаситель дає.
Кому мед, кому сіль - він, лиш, знає.
За гріхи, має кожен своє!


Рецензии