Кохання
Душа відчула дивне десь там на Небі тепло. Коли вона туди піднялась, то зустріла іншу душу, яка випромінювала це дивне світле і таке привабливе тепло. Мабудь то Янголи і Боги, що на Небі готували цю зустріч цих двох душ зовсім чужих і далеких людей.
Вони зустрілися, але не відразу зрозуміли, що долі їх дуже схожі і Вони можуть дарувати один одному тепло. Минали дні та тижні, а душі цих людей страждали, бо зрозуміли , що потрібні один одному саме тепер.
Пройшов ще якийсь час і двоє цих різних і таких схожих людей зустрілися і відразу відчули, що поміж них щось промайнуло таке легке і чуттєве, тендітне та жагуче, солодке та нестримне. . . Це було Кохання!
Один одного Вони зігрівали та пестили, дарували ніжність та тепло. . . Та час на зустріч минав і доля знов їх роз'єднала. Життя змінилось у кожного з них. Вона, по Ньому страждала, Він -чоловік, всі почуття в собі беріг. Але минали дні і ночі і так сталося, що доля знов їм подарувала ще один шанс. Вони один одного кохали, душі від щастя розквітали. . .А серця стукали в один такт. Кохання було яскраве, серця палали, а душі з'єдналися в одне велике і безмежне почуття любові.
Буває в світі таке кохання, але. . .інують перепони у житті. . .
Свидетельство о публикации №113102306342