порожньо

як пірнають у нетрі глибинні риби,
як пірнає сонце за горизонт -
так великі камінчасті смутку глиби
коливають душевний мій фронт.

на якому все кров да кров.
на якому не на життя - на смерть.
на якому любов знов
захищає свою чверть.

кожен ранок рахує вона,
закривавлений сірий ранок.
а в очах - чорна. болотона вода!
за плечима ж - прозорістю мерехтить світанок.

крізь рельєфні стволи дерев
сонце несміло виглядує косооке.
вище! ніби сонний встає Лев,
проміння своє розплескуючи жорстоке.

палить! палить воно! пече,
поглинаючи всю росу скаліченої душі.
і цілує любов у її ластовинне плече.

ось так прокидається біль у порожній мені.


Рецензии
яка несподіванка...

Илона Червоткина   23.10.2013 23:19     Заявить о нарушении