Ой, сестроньки!

Ой, сестроньки, коханії -
Єї відчуваю...
Мати, добрая, рідненька,
На мене чекає!

Ой, сестроньки, голубоньки,
Бережіться, милі!
Бо я себе не жаліла -
Чуюсь у могилі!

Ой, сестроньки, миленькії -
За усе пробачте!
Як піду від вас, тихенько -
За мною не плачте!

Ой, сестроньки, дружелюбні,
Може так потрібно -
То Господь мене так любить,
Кличе в хату мирну!

Ой, сестроньки, не сумуйте -
Всі, колись, там будем...
За недоліки, помилки -
Вибачайте, люди!

                лютий 2012р.


Рецензии