Сьогоднi Люде я Вам розкажу!
Сьогодні Люде я Вам розкажу,
Як легко загубить усі чесноти.
На прикладі сих літер покажу,
Як можна опуститись до підлоти.
Хто, мов телятко, живе сумирно-тихо,
І є байдужим, де усе .. Живе!
Ще й думає, що усяк уникає лиха,
І його все лихо, тихо ... Обмине..!
Ще замолоду хто мріяв про Палаци,
Все думав упізнать, як так Жить,
Нічого не робить, лиш надурить,
Забувсь, собі за се що буде мати.
Людина Ся не любить жартувати,
А тільки грати, грати, Люди грати!
І іншими вже так маневрувати,
Аби з Його кишені усі гроші відібрати!
Іще контори з дива є, й достоту,
Туди потрапить можна й ідіоту,
Де будь-кому посади не дають,
Лишень своєму можна там побуть!
Не просто нам до діла перейти,
Спаливши непотрібні всі папери!
Між Словом й Ділом, як вже не крути,
Манери, Люди! На Жаль, самі манери!
Так от! Аби до діла перейти,
Слід Совість загублену знайти.
Не досить нам спалить усе минуле,
Аби нам навіть Діти незабули..!
Свидетельство о публикации №113102208204
Леся Танюк 27.10.2013 20:30 Заявить о нарушении